Top 3 jocuri si jucarii pentru copiii intre 4 si 6 ani

Complexitatea jucariilor pentru aceste varste este din ce in ce mai mare si veti descoperi ca sunt extrem de captivante si pentru adulti. Preferintele se schimba drastic in acest interval de varsta si ce era interesant la 2 sau 3 ani cu siguranta nu va mai este interesant la 5 sau 6 ani.Cei mici si-au conturat deja preferintele si nu de putine ori va vor cere chiar ei, specific, ce anume sa le cumparati.

Iata un top al celor mai interesante 3 jocuri si jucarii!

Incepem cu nemuritorul LEGO®. Vor construi ore in sir si voi, dragi parinti, cot la cot cu ei. Este un joc educativ ce nu are varsta. Va sugeram sa incercati si varianta oferita de noi, Micul Constructor. Complexitatea este mare si constructiile finale sunt foarte realiste. Chiar merita sa le incercati. Veti vedea ca cei mici vor dezvolta o pasiune pentru aceste seturi.

Seturile de experimente
Puteti incepe cu seturile de experimente cu apa. Astfel, ii puteti familiariza pe copii cu starile de agregare si puteti observa impreuna cum o schimbare minora de temperature transforma apa din stare lichida in stare solida sau gazoasa. Slime-ul este, iar la mare cautare asa ca va puteti face chiar voi slime in laboratorul propriu cu ajutorul mini kit-ului de experimente – Fabrica de Slime. Sunteti pregatiti pentru cele mai amuzante experimente? Atunci va propunem sa folositi setul Explosive Science pentru o explozie de reactii chimice si…rasete. Setul este ideal pentru a-i invata pe cei mici notiuni primare de chimie dar intr-o maniera amuzanta si educativa.

Jocurile magnetice de constructie
Daca doriti ca cei mici sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea si capacitatea de concentrare, dar in acelasi timp vreti sa faca toate acestea intr-o maniera relaxanta, in joaca, jocurile magnetice sunt solutia perfecta. Puteti opta pentru cele cu patrate si triunghiuri magnetice sau puteti trece la urmatorul nivel si optati pentru cele alcatuite din betisoare si bile magnetice din otel care permit construirea unei varietati foarte mari de forme in spatiu. O simpla joaca se poate transforma intr-o adevarata lectie de geometrie in spatiu. Suna palpitant, nu-i asa?

Voi cu ce anume ii tineti ocupati pe copiii vostri? Am vrea sa descoperim ce anume le place si cu ce jocuri prefera sa isi ocupe timpul.