Carti cu activitati si jocuri pentru copii

Sunteti in pana de idei si nu stiti cu ce sa le mai ocupati timpul copiilor? Am pregatit pentru voi o serie de propuneri ce implica jocuri si carti cu activitati. Suntem siguri ca cei mici vor fi nerabdatori sa le descopere si sa se joace cu ele


Activitati Montessori
Pedagogia Montessori este una bazata pe observatie si experiment, iar copilul este incurajat sa exploreze singur lumea ce il inconjoara. In acest sens avem colectia de carti cu activititati, Activitatile mele Montessori  unde, cu ajutorul caietelor speciale, cei mici vor invata notiuni de baza despre animale si insecte, timp, geografie, natura si botanica, numere si litere. Noua ne plac foarte mult toate activitatile de tip Montessori deoarece dezvolta motricitatea fina si coordonarea, promoveaza independenta copilului precum si responsabilizarea acestuia. Exercitiile si experimentele prezentate de acest sistem de invatare sunt bazele pe care copilul trebuie sa le aiba pentru a deveni adultul responsabil si functional de mai tarziu. Daca vreti mai multe idei, puteti gasi o intreaga colectie de carti si jocuri Montessori la noi. 

Cartonasele MemoRace
Mintea copiilor este precum un burete care absoarbe informatia cu o viteza covarsitoare. Felul in care le prezentati informatiile, insa, trebuie sa fie unul interactiv si atractiv pentru ca cei mici sa fie atrasi in jocul invatari. Jocul educativ MemoRace este exact ce cautati. Fiecare set de carti cuprinde notiuni dintr-o anumita arie de interes precum matematica, Pamantul, Europa, corpul uman. Acestea sunt doar cateva exemple. Alegeti pachetul care vi se pare cel mai interesant si start joc. Regulile sunt simple: fiecare concurent trage cate un cartonas si incearca sa retina cat mai multe detalii in 10 secunde. Apoi, se da cu zarul si concurentii raspund la intrebarea indicata pe zar. Voua ce v-a picat?

Cartile de activitati cu abtibilduri
Cu siguranta, fiecare avem la noi acasa cel putin un perete, o usa sau un geam decorate cu abtibilduri. Cei mici adora sa lipeasca indiferent de varsta. Dar ce-ar fi ca scopul lor sa fie nu numai decorativ ci si educativ? Cu ajutorul cartilor de activitati cu abtibilduri imbinam utilul cu placutul. Copiii vor face exercitii si vor afla noi informatii noi lipind corect abtibilurile, conform instructiunilor din cartile cu activitati. Suntem sigur ca vor fi foarte incantati. 

Blocul meu cu jocuri
Pentru copiii mai mari, din categoria de varsta 8 – 12 ani, avem o propunere tare interesanta. Cum ar fi ca ei sa invete prin joc? Blocul meu cu jocuri este ceea ce cautati. Ce anume, mai exact, este? Ei bine, in primul rand o modalitate ca cei mici sa se distreze prin desen si nu numai. Ei vor putea desena si crea personaje noi in locuri colorate si vor avea la dispozitie si abtibilduri pentru a putea decora paginile pe bunul plac. Domeniile din care vor afla informatii sunt stiinte, engleza, matematica si mediul inconjurator. Va lasam sa descoperiti singuri ce anume se ascunde in filele blocului cu jocuri.

Noua ne plac tare mult alegerile de mai sus si suntem siguri ca toti copiii vor gasi ceva pe gustul lor in sugestiile noaste. Voi le-ati incercat? Ce parere aveti?